MetallicGR

Η Intel φαίνεται να ετοιμάζει το δικό της VR/AR Headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel φαίνεται να ετοιμάζει το δικό της VR/AR Headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η Intel ίσως ετοιμάζει το δικό της VR ή AR Headset το οποίο θα χρησιμοποιεί τη τεχνολογία RealSense 3D.

Εκτός από τη συσκευή που φαίνεται πως ετοιμάζει, φήμες αναφέρουν πως η εταιρία θα διαθέσει δωρεάν την άδεια χρήσης της τεχνολογίας για χρήση από τρίτους κατασκευαστές. Είναι γνωστό, πως η Intel σχεδιάζει και κατασκευάζει πολλές φορές πρωτότυπες συσκευές με στόχο την εύκολη υιοθέτηση της τεχνολογίας της από τρίτους κατασκευαστές ενώ είναι ένας "εύκολος" τρόπος να επιδείξει τις δυνατότητες της τεχνολογίας της.

Επίσης, λέγεται πως η Intel έχει μέχρι στιγμής επενδύσει ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 300 και 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη της εν λόγω τεχνολογίας, αλλά και σε εξαγορές εταιριών και startups που σχετίζονται με το αντικείμενο. Η συσκευή θα έχει σχέση με την επαυξημένη πραγματικότητα αλλά και με την εικονική πραγματικότητα και θα χρησιμοποιεί RealSense 3D κάμερες, οι οποίες έχουν κάνει δειλά την εμφάνισή τους στον χώρο των υπολογιστών.

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now