POWER1FM

Τη δυνατότητα «στησίματος» αγώνων θα προσφέρει το Football Manager για το Έλλ προτάθλ

Recommended Posts

[h=1]Τη δυνατότητα «στησίματος» αγώνων θα προσφέρει η νέα έκδοση του Football Manager για το ελληνικό πρωτάθλημα.[/h]823ad02c8ba6d8eb8ccaf899ea4f6250_XL_657185447.jpg

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής της δημοφιλούς σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών «Football Manager», σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει η νέα του έκδοση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας, εμπνευσμένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την απήχηση που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι στη χώρα μας, οι σχεδιαστές του σκοπεύουν να προσθέσουν δυνατότητες που θα δώσουν μια διαφορετική διάσταση σε αυτό. Έτσι, ο παίκτης επιλέγοντας μία από τις ελληνικές ομάδες θα μπορεί να διαλέξει και σε ποιο από τα «άρματα» των μεγάλων ομάδων επιθυμεί να προσχωρήσει, αποκομίζοντας αντίστοιχα και τα ανάλογα πλεονεκτήματα.

Στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει έναν από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος, τότε, κατά τον εκπρόσωπο της εταιρείας, θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν εικονικό υπόκοσμο. Ενδεικτικά, ο παίκτης θα μπορεί να επηρεάζει σημαντικούς παράγοντες του παιχνιδιού, όπως τη διαιτησία, αντίπαλους ποδοσφαιριστές αλλά και αθλητικογράφους. Έτσι, ο παίκτης θα μπορεί να πραγματοποιεί εικονικές επισκέψεις στα αποδυτήρια των διαιτητών επηρεάζοντας τις αποφάσεις τους, αλλά και να επιχειρήσει να διαμορφώσει την απόδοση παικτών του αντιπάλου προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Επίσης, θα έχει την δυνατότητα να πάρει με το μέρος του συγκεκριμένα τηλεοπτικά μέσα που θα προωθούν τα συμφέροντά του και να ιδρύσει συνδέσμους οπαδών. Στο δυσάρεστο ενδεχόμενο, ωστόσο, της ήττας ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ένσταση έχοντας μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει εκ των υστέρων σημαντικούς αγώνες.

Τέλος, στις διαπραγματεύσεις για τις αγορές ποδοσφαιριστών θα παρέχεται η δυνατότητα μαζικών αγορών και δανεισμών με σκοπό να μην μπορεί κάποια άλλη ομάδα να αποκτά τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα καθιερωθεί ένα νέο παράλληλο σύστημα αξιολόγησης των ομάδων, οι οποίες, ανάλογα με την πορεία τους, θα αποκτούν αυτό που η εταιρία ονομάζει «Hut Points», αγγλική έκδοση του «Βαθμοί Παράγκας».

Στο άκουσμα των παραπάνω νέων, το ελληνικό κοινό εμφανίζεται ενθουσιασμένο, με τους δημιουργούς να προσθέτουν ότι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προσθέσουν ένα ακόμη περιβάλλον, στο οποίο ο παίκτης θα ξεκινά τη λαμπρή του καριέρα ως διαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: tokoulouri.com

Link to comment
Share on other sites

Bonus αν πάρεις τον ολυμπιακό πέναλτι σε κάθε παιχνίδι :) Extra bonus extra πεναλντι μέχρι να κερδίσει :hehe:

Σε ό,τι αφορά το θεσμό του Κυπέλλου, όποια ομάδα από τις υπόλοιπες τερματίζει πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του θεσμού. Αν νικητές του αγώνα είναι οι ερυθρόλευκοι τότε θα κατακτούν το Κύπελλο διαφορετικά θα υπάρχει και ρεβάνς. Σε περίπτωση που και στη ρεβάνς ηττηθεί ο Ολυμπιακός τότε οι δυο ομάδες θα οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι με τον καλύτερο και αξιότερο να αναδεικνύεται Κυπελλούχος.

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση που και στη ρεβάνς ηττηθεί ο Ολυμπιακός τότε οι δυο ομάδες θα οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι με τον καλύτερο και αξιότερο να αναδεικνύεται Κυπελλούχος.

Στα πέναλντι φαντάζομαι θα εκτελεί μόνο ο ολυμπιακός..γιατί αν εκτελέσει και η άλλη ομάδα υπάρχει περίπτωση να ηττηθεί!

Link to comment
Share on other sites

Στα πέναλντι φαντάζομαι θα εκτελεί μόνο ο ολυμπιακός..γιατί αν εκτελέσει και η άλλη ομάδα υπάρχει περίπτωση να ηττηθεί!

Αξιοκρατικά θα έχει δικαίωμα και η αντίπαλη ομάδα να εκτελέσει πέναλτι.....

....στο δικό της τέρμα!

Link to comment
Share on other sites

:hehe: :hehe:

Ρε σεις το διάβασα, αλλά νόμιζα είναι φάρσα. Έρε που καταντήσαμε...όλοι το χουν τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. :P

Δεν είναι φάρσα?

Όσοι έχουν απαντήσει βάζω στοίχημα πως δεν είστε ΘΡΥΛΑΡΕΣ :hehe:

Είστε όλοι πικραμένοι ΑΕΚΠΑΟΚΒΑΖΕΛΕΣ :hehe: και σας φταίει ο χοντρός που οι ομάδες σας παραπέουν...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now