MetallicGR

Το Gears of War: Ultimate Edition θα λάβει Multi-GPU Support σύντομα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Gears of War: Ultimate Edition θα λάβει Multi-GPU Support σύντομα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Το παιχνίδι μπορεί να κυκλοφόρησε χωρίς υποστήριξη για πολλαπλές κάρτες γραφικών, όμως ο developer θα προσθέσει το εν λόγω χαρακτηριστικό σε μελλοντικό patch.

Εκτός από τα πολλαπλά προβλήματα που είχε ο τίτλος στη πλατφόρμα του PC τα οποία διορθώθηκαν (όσο το δυνατόν) με νέο patch, η απουσία SLI, CrossFire έχει στοιχίσει αρκετά σε όσους θέλουν να τρέξουν το παιχνίδι με μεγαλύτερο αριθμό frames. Βέβαια, τα προβλήματα με το Ambient Occlussion (HBAO+) που εμφανίζονται σε AMD GPUs αποτελούν πρώτη προτεραιότητα της The Coalition το οποίο αποτελεί μέρος του NVIDIA GameWorks. Παράλληλα, το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι που διατίθεται μέσω του Windows 10 Store αποτρέπει αρκετούς από την αγορά του κυρίως λόγω των περιορισμών που γνωστοποιήθηκαν μέσα στον μήνα.

http://www.hwbox.gr/news-software/43478-i-alitheia-gia-ta-aaa-games-tou-windows-store.html

[img_alt=Το Gears of War: Ultimate Edition θα λάβει Multi-GPU Support σύντομα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60246.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now