MetallicGR

Ο Snapdragon 820 θα βρεθεί σε πάνω από 100 συσκευές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Snapdragon 820 θα βρεθεί σε πάνω από 100 συσκευές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/qualcomm.jpg[/NEWS_IMG] Η Qualcomm υποστηρίζει πως σε ένα μεγάλο ποσοστό high end συσκευών που θα κυκλοφορήσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρούμε τον Snapdragon 820.

Ο Snapdragon 820 είναι το νέο SoC που παρουσίασε η Qualcomm στις αρχές του έτους και προορίζεται για τις high end συσκευές της αγοράς. Αν και η πρώτη σκέψη μας είναι τα πρώτα smartphones που αποκαλύφθηκαν από τις Samsung, LG, Sony, HTC, Xiaomi και LeTV, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από τον αντιπρόεδρο του global marketing της εταιρίας Tim McDonough, ο αριθμός αυτός ξεπερνάει τις 100 συσκευές και φυσικά η λίστα δεν συμπεριλαμβάνει μόνο τα smartphones.

Μέχρι στιγμής λέγεται πως τα smartphones αποτελούν "την κορυφή του παγόβουνου" και πως θα δούμε πολλές ακόμη υλοποιήσεις, όπως tablets, συσκευές που στοχεύουν στο VR, ρομπότ καθώς και drones. Επιπλέον, η ειδική έκδοση του επεξεργαστή "Snapdragon 820A" θα δώσει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να ενσωματώσουν τον επεξεργαστή σε συστήματα διασκέδασης, ή και παρακολούθησης ορισμένων "ζωτικών σημείων" του οχήματος που σκοπό έχουν να διευκολύνουν τον χρήστη.

[img_alt=Ο Snapdragon 820 θα βρεθεί σε πάνω από 100 συσκευές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60310.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now