MetallicGR

Η Seagate επιδεικνύει τον πρώτο της 10 GB/s PCIe enterprise SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Seagate επιδεικνύει τον πρώτο της 10 GB/s PCIe enterprise SSD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/seagate.jpg[/NEWS_IMG] Σε σχετικό δελτίο τύπου, η Seagate αναφέρεται στις επιδόσεις του πρώτου της PCIe SSD.

Η μονάδα των 10GB/s είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, η ταχύτερη που υπάρχει στον χώρο του enterprise για την ώρα - και πολύ πιο γρήγορη από τις τωρινές προτάσεις των 4 GB/s που κυκλοφορούν στη συγκεκριμένη αγορά. Το drive συνδέεται με τη μητρική μέσω ενός PCIe 3.0 x16 interface και φαίνεται πως ενσωματώνει τέσσερις M.2 SSD συνδεδεμένους στον παραπάνω αντάπτορα. Επιπλέον, η μονάδα διαθέτει παθητική ψύκτρα, κάτι απαραίτητο για 24/7 λειτουργία.

Εκτός του συγκεκριμένου high end drive, η Seagate ανακοίνωσε και άλλον έναν που θα συνδέεται μέσω μιας διεπαφής PCIe x8 και υπόσχεται ταχύτητες 6.7 GB/s δηλώνοντας πως είναι ο ταχύτερος x8 SSD της αγοράς. Το μοντέλο των 10GB/s θα γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι στο κανάλι των enterprise συνεργατών της.

[img_alt=Η Seagate επιδεικνύει τον πρώτο της 10 GB/s PCIe enterprise SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60371.png[/img_alt]

[img_alt=Η Seagate επιδεικνύει τον πρώτο της 10 GB/s PCIe enterprise SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60363.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Έτοιμο το έχουν ε;! ...το render :hehe:

Πως έχασαν την μπάλα έτσι οι seagate και WD είναι case study για το πως να ΜΗΝ προετοιμάζεσαι για τις εξελίξεις;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now