MetallicGR

Νέα καθυστέρηση για το Redstone update των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα καθυστέρηση για το Redstone update των Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft θέλει να τελειοποιήσει το update που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο που έχει να προσφέρει η εταιρία μετά τη κυκλοφορία των Windows 10.

Μέχρι στιγμής, ο κολοσσός του Redmond είχε δηλώσει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του update είχε οριστεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους και ήδη σημάδια της εμφάνισης είναι εντοπιστεί σε σχετικά μικρότερα updates που έφτασαν στους υπολογιστές των Insiders.

Πλέον, σύμφωνα με αναφορές του ZDNet, το Redstone update αναβάλλεται για τις αρχές της Άνοιξης του 2017, μετά και από την CES 2017. Τα μεγάλα updates (Redstone 1 & 2) υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσαν στους χρήστες τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα αλλά αντ' αυτού, προτιμά να το λανσάρει το επόμενο έτος με μερικές πηγές να δηλώνουν πως εκείνη την περίοδο ίσως ανακοινώσει μια νέα σειρά προϊόντων που θα λανσαριστούν μαζί με το update.

[img_alt=Νέα καθυστέρηση για το Redstone update των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60419.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now