MetallicGR

AMD Crimson Driver 16.3 - Βελτιώνει τις επιδόσεις σε πολλά Games

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Crimson Driver 16.3 - Βελτιώνει τις επιδόσεις σε πολλά Games]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Νέος driver έρχεται από την AMD και είναι ο πρώτος που φέρει υποστήριξη για το Vulkan API ενώ περιλαμβάνει βελτιστοποιήσεις σε παιχνίδια που βασίζονται στο νέο DirectX 12.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της AMD, οι επιδόσεις της Fury X στο παιχνίδι Gears of War Ultimate Edition θα αυξηθούν κατά 60%, ενώ αντίστοιχα της R9 380 κατά 44%. Η αύξηση στην απόδοση του παραπάνω τίτλου δεν είναι η μόνη καθώς η AMD θα συμπεριλάβει και ορισμένες νέες προσθήκες όπως DirectFlip που επιτρέπει την ενεργοποίηση του αποκλειστικού full screen mode σε εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) που τρέχουν σε DirectX 12. Παράδειγμα αποτελούσε το Ashes of the Singularity το οποίο δεν μπορούσε να τρέξει σε exclusive full screen mode σε κάρτες της εταιρίας.

Ο driver αποτελεί major release για την AMD και μέσω αυτού λανσάρει ορισμένες νέες καινοτομίες. Το Power Efficiency Toggle επιτρέπει στον χρήστη να απενεργοποιήσει μερικές βελτιστοποιήσεις που γίνονται στη κάρτα γραφικών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που έρχεται είναι το XConnect το οποίο είναι ένα νέο standard για σύνδεση εξωτερικών καρτών γραφικών σε όσους υπολογιστές υποστηρίζονται (και σε επίπεδο BIOS) με την AMD να αναφέρει το Razer Blade Stealth ως ένα από αυτά.

AMD Radeon Software Crimson Edition 16.3 Release Notes

[img_alt=AMD Crimson Driver 16.3 - Βελτιώνει τις επιδόσεις σε πολλά Games]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60466.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now