MetallicGR

Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με modular Διακόπτες λανσάρει η EpicGear

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με modular Διακόπτες λανσάρει η EpicGear]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Η μόδα του RGB φαίνεται να εξελίσσεται και με πρωτοβουλία της EpicGear έρχονται τα πρώτα πληκτρολόγια με εναλλασσόμενους μηχανικούς διακόπτες!

Με το νέο πληκτρολόγιο της εταιρίας ανοίγονται νέοι δρόμοι όσον αφορά την χρήση του για διάφορες εργασίες (gaming και επεξεργασία κειμένου), στο ίδιο σύστημα, με τον ίδιο εξοπλισμό. Η EpicGear αναφέρει πως με την εν λόγω τεχνολογία μπορούμε να αλλάξουμε τους διακόπτες σε συγκεκριμένα πλήκτρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις μας. Οι διακόπτες ονομάζονται EG Grey που έχουν την ίδια γραμμική συμπεριφορά με τους Cherry MX Red, EG Purple οι οποίοι έχουν κλίκι ήχο σαν και αυτόν των Cherry MX Blue και τέλος οι EG Orange, που έχουν αίσθηση παρόμοια με τους καφέ της Cherry.

Το πληκτρολόγιο που θα εφοδιάζεται με το χαρακτηριστικό ονομάζεται EpicGear Defiant και θα κοστίζει $90, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρίας.

[img_alt=Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Modular Διακόπτες λανσάρει η EpicGear]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60464.png[/img_alt]

[img_alt=Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Modular Διακόπτες λανσάρει η EpicGear]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60470.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now