GreeKpHantom

Νέο VR Ready Mini Gaming PC από την Zotac

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο Vr Ready Mini Gaming PC από την Zotac]http://www.hwbox.gr/images/news_images/zotac.jpg[/NEWS_IMG] Η Zotac αναμένεται να λανσάρει το νέο και πολύ πιθανόν πιο δυνατό της ZBOX Gaming Mini PC το οποίο θα είναι VR Ready.

Πιο συγκεκριμένα, το MAGNUS EN980 θα είναι εξοπλισμένο με έναν 6ης γενιάς Intel Skylake επεξεργαστή καθώς και μια NVIDIA GeForce GTX 980 ώστε να είναι ανώτερο από τα χαρακτηριστικά που προτείνονται για ένα σύστημα VR Gaming. Επίσης θα υπάρχουν 4 θύρες HDMI και DisplayPort, καθώς και USB 3.0 και USB 3.1 Type C. Τέλος υποστηρίζονται διπλές gigabit LAN θύρες και 802.11AC WiFi.

Όλο αυτό το hardware θα ψύχεται από μια κλειστού κύκλου υδρόψυξη, και κάποιους ανεμιστήρες για την απαγωγή της θερμότητας μακριά από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Παρόλο που η Zotac χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα ψύξης, καταφέρνει συγχρόνως να είναι και πολύ ήσυχο, πλεονέκτημα για όσους σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν σαν HTPC. Το σύστημα στεγάζεται μέσα σε ένα νέο μίνιμαλ κουτί, το οποίο συνδυάζει την υδρόψυξη καθώς και τρόπους για την παθητική ψύξη του συστήματος.

Το MAGNUS EN980 αναμένεται να παρουσιαστεί στην GDC 2016 καθώς και την Cebit 2016.

[img_alt=Νέο Vr Ready Mini Gaming PC από την Zotac]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums772-picture60503.jpg[/img_alt]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now