MetallicGR

Οι επιλογές γραφικών της PC έκδοσης του Forza 6: Apex

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι επιλογές γραφικών της PC έκδοσης του Forza 6: Apex]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing2.jpg[/NEWS_IMG] Οι επιλογές γραφικών του νέου free toplay τίτλου Forza Motorsport 6: Apex διέρρευσαν και αναφέροντας φυσικά στην PC έκδοση που θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη.

Από το παρακάτω screenshot μπορούμε να αντλήσουμε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον βαθμό της λεπτομέρειας που μας επιτρέπεται να ρυθμίσουμε στον επερχόμενο τίτλο Forza Motorsport 6: Apex, που θα κυκλοφορήσει για PC και συγκεκριμένα για Windows 10 μέσα στην Άνοιξη. Ανάμεσα στις ρυθμίσεις βρίσκουμε πολλές σχετικές με τα επίπεδα ποιότητας του τοπίου αλλά και των οχημάτων, της ανάλυσης και του vsync, ενώ θα υπάρξει και πλήρης υποστήριξη MSAA Antialiasing για εξομάλυνση των "άγριων" ακρών σε όλα τα αντικείμενα που εμφανίζονται.

Μεταξύ άλλων, ο τίτλος θα περιλαμβάνει 63 αυτοκίνητα και 6 πίστες με 20 διαφορετικές διαρρυθμίσεις κατά το λανσάρισμα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκη επιπλέον περιεχομένου στη συνέχεια.

[mag_full=Οι επιλογές γραφικών της PC έκδοσης του Forza 6: Apex]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60571.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now