MetallicGR

Patch μετά από 16 χρόνια για το Diablo II!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patch μετά από 16 χρόνια για το Diablo II]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG] Το Diablo II αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα ενός επιτυχημένου παιχνιδιού καθώς η Blizzard λανσάρει ένα νέο Patch που προσθέτει σε συμβατότητα με μοντέρνο hardware.

Η Blizzard δημοσίευσε το 1.14a patch, το οποίο διορθώνει ορισμένα glitches που δημιουργούνται από τα νέα λειτουργικά συστήματα, ενώ ανάμεσα σε αυτές, υπάρχει και υποστήριξη νέου hardware. Το τελευταίο update που βγήκε για το παιχνίδι, ήταν το 2011, περίπου 10 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του. Το σημερινό update έρχεται μετά από 16 ολόκληρα σχεδόν χρόνια, αποτελώντας ένα ισχυρό παράδειγμα ενός πετυχημένου τίτλου RPG τίτλου. Σημειώνεται, ότι ο πνευματικός διάδοχός του, Diablo III κυκλοφόρησε το 2012, έχοντας ανακοινωθεί από το 2008.

[img_alt=Patch μετά από 16 χρόνια για το Diablo II]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60574.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τι λες τώρα; Κάτσε να ψάξω το usb stick από την collector's του 3. Όταν λέμε υποστήριξη νέου hardware μήπως με το επόμενο patch παίζει και σε μεγαλύτερες αναλύσεις;

Link to comment
Share on other sites

Πολύ πιθανόν και αυτό. Με την "καλύτερη υποστήριξη" θα διορθώνουν προβλήματα συμβατότητας που ίσως είχε σε πολύ νέα OS όπως τα 10 και τα τελευταία OSX.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now