MetallicGR

Η AMD κατέχει το 83% της αγοράς VR σύμφωνα με έρευνα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD ισχυρίζεται πως κατέχει το 83% της αγοράς VR]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Βαρυσήμαντες δηλώσεις έκανε η AMD στο Capsaicin event στο San Francisco λέγοντας πως είναι μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες που ωθούν την αγορά κατέχοντας την πλειοψηφία της.

Με τη κυκλοφορία της αρχιτεκτονικής Polaris, η AMD θα βρίσκεται σε σχετικά πλεονεκτική θέση όσον αφορά την αγορά VR με τις προβλέψεις να μιλούν για ένα υγιές 83%. Το ποσοστό δεν αναφέρεται στις πωλήσεις καρτών γραφικών που κάνει η εταιρία, αλλά αναφέρεται στα συστήματα που υποστηρίζουν VR συμπεριλαμβανομένων και των κονσολών όμως η έρευνα δε περιλαμβάνει τα εξίσου συμβατά smartphones της Samsung.

Η AMD έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές συνεργασίες με γνωστές εταιρίες του χώρου όπως η HTC και η Oculus ενώ θα προωθήσει το Hardware της και σε system builders και θα το χωρίσει σε δύο κατηγορίες, Radeon™ VR Ready Premium και Radeon™ VR Ready Creator όπου στο πρώτο θα υπάρχουν κάρτες από την R9 290 και πάνω ενώ η τελευταία θα φέρει συστήματα με την Radeon Pro Duo και θα στοχεύουν developers που χρειάζονται τις απόλυτες επιδόσεις κατά τη σχεδίαση παιχνιδιών.

[img_alt=Η AMD ισχυρίζεται πως κατέχει το 83% της αγοράς VR]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60648.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now