MetallicGR

Οι επιδόσεις της AMD Polaris 10 GPU στο Capsaicin event

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι επιδόσεις της AMD Polaris 10 GPU στο Capsaicin event]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Μια από τις δύο μεγάλες κάρτες γραφικών της σειράς Polaris εμφανίστηκε να τρέχει το νέο HITMAN στα 1440p με 60FPS σταθερά!

Στο Capsaicin event που πραγματοποιήθηκε στο φετινό συνέδριο των game developers έρχονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις μιας εκ των νέων Polaris καρτών γραφικών που θα λανσάρει το καλοκαίρι η AMD στην αγορά. Συγκεκριμένα η νέα κάρτα της γνωστή για την ώρα ως Polaris 10 GPU έτρεχε το νέο παιχνίδι HITMAN με DirectX 12 σε ανάλυση 1440p με 60FPS σταθερά κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όσων σκοπεύουν να τρέξουν παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις στο μέλλον.

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως το Total War: Warhammer θα υποστηρίξει DirectX 12 και θα επιτρέψει την σχεδίαση περισσότερων χαρακτήρων στη μάχη. Η AMD "έφτασε" τους 10.000 χαρακτήρες οι οποίοι εμφανίστηκαν σε μια σκηνή του επερχόμενου παιχνιδιού. Η The Creative Assembly καθυστερεί τον τίτλο και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 24η Μαΐου του τρέχοντος έτους.

[img_alt=Οι επιδόσεις της AMD Polaris 10 GPU στο Capsaicin event]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60654.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now