MetallicGR

Στις 18 Μαρτίου το Early Access του Paragon

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Paragon Early Access στις 18 Μαρτίου]http://www.hwbox.gr/images/news_images/moba2.jpg[/NEWS_IMG] Η Epic Games ανακοίνωσε την early access φάση του νέου της τίτλου με το όνομα Paragon και για να το γιορτάσει, δημοσίευσε και ένα σχετικό Gameplay Trailer.

Το Paragon, είναι το νέο παιχνίδι της Epic Games, μια προσπάθεια την οποία είχαμε καλύψει όταν το όνομα πρωτοακούστηκε στον χώρο των MOBA. Ο τίτλος πραγματοποιεί μια αρκετά διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τους γνωστούς τίτλους του είδους, βάζοντας στοιχεία από third-person έχοντας όμως αρκετά "στρατηγικές βάσεις" κατά τη διάρκεια του gameplay. Το early access πρόγραμμα ξεκινάει στις 18 Μαρτίου και η Epic Games για να το γιορτάσει, δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer που τρέχει στα 60FPS για μέγιστη απόλαυση. Σημειώνεται, πως το Paragon θα τρέχει με τη βοήθεια της Unreal Engine 4 μηχανής γραφικών, η οποία θα τροφοδοτεί και το νέο Unreal Tournament.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/E4TbV0CGWJM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Paragon Early Access στις 18 Μαρτίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60664.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now