MetallicGR

Η Razer ανανέωσε το Blade Ultrabook με Skylake CPU και Chroma Keyboard

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Razer ανανέωσε το Blade Ultrabook με Skylake CPU και Chroma Keyboard]http://www.hwbox.gr/images/news_images/razer.jpg[/NEWS_IMG] Η βελτιωμένη έκδοση του Ultrabook της Razer έρχεται με δυνατότερο επεξεργαστή και RGB πληκτρολόγιο ενώ μέσω του Razer Core, μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο Gaming με την προσθήκη desktop κάρτας γραφικών.

Ο βασιλιάς των 14-ιντσων Gaming Ultrabook επιστρέφει δριμύτερος, αυτή τη φορά με βελτιωμένο επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Skylake της Intel, αλλά και νέο πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό 16.8 εκ. χρωμάτων. Παράλληλα, το βάρος του πέφτει κάτω από τα δύο kg ενώ δεν αλλάζει κάτι τρομερά εμφανισιακά εκτός από το Chroma RGB πληκτρολόγιο.

Στο νέο μοντέλο βρίσκουμε έναν Intel Core i7-6700HQ επεξεργαστή μαζί με μια NVIDIA GTX 970M με τη διπλάσια VRAM φτάνοντας τα 6GB και ένα panel 3200x1800 IGZO touch 14 ιντσών. Επιπλέον, ο SSD του από SATA συνδέεται πλέον με PCIe ενώ επάνω του βρίσκουμε και μια USB-C Thunderbolt 3 με υποστήριξη του Core - το οποίο πλέον υποστηρίζει την νέα τεχνολογία της AMD, XConnect. Η κάρτα δικτύου είναι η γνωστή Killer Wireless-AC 1535, ενώ η τιμή του, παρόλο που ξεκινά από τα ίδια - $1999, φτάνει μέχρι και $2199 για το κορυφαίο μοντέλο με όλα τα έξτρα που περιλαμβάνει.

Το 2016 Razer Blade θα γίνει διαθέσιμο για προ-παραγγελία από αύριο μέσω του RazerZone.com και οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο.

[img_alt=Η Razer ανανέωσε το Blade Ultrabook με Skylake CPU και Chroma Keyboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60687.png[/img_alt]

[img_alt=Η Razer ανανέωσε το Blade Ultrabook με Skylake CPU και Chroma Keyboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60686.png[/img_alt]

[img_alt=Η Razer ανανέωσε το Blade Ultrabook με Skylake CPU και Chroma Keyboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60685.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Όχι, μόνο αυτό αλλά 14άρι με τέτοια ανάλυση και με Killer που σε πολλά τουρνουά απαγορεύεται.

Βρέ Σόφο, βρέ αγόρι μου...ξέρεις πολλά τουρνουά που παίζουν με 14άρια laptop...ή έστω με laptop? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Βρέ Σόφο, βρέ αγόρι μου...ξέρεις πολλά τουρνουά που παίζουν με 14άρια laptop...ή έστω με laptop? :hehe:

Εδώ πάντως κάθε ΣΚ η Razer έχει από ένα. Έχουν ανοίξει δίπλα στο παλιό pc mall ένα κτήριο και έχουν μέσα χώρο Razer και παίζουν κάθε ΣΚ σίγουρα.

Και ναι, πάνε πολλοί με laptops. Όταν έρθεις θα σε πάω να το δεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now