MetallicGR

Google: Δημόσια ψηφοφορία για το όνομα του Android N

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Google: Δημόσια ψηφοφορία για το όνομα του Android N]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Μέχρι στιγμής, η "εσωτερική ονομασία" του λειτουργικού συστήματος της Google είναι New York Cheesecake, όμως για μια "διεθνή καριέρα" η Google ψάχνει να βρει και το καταναλωτικό όνομα με το οποίο πιθανότατα θα βρεθεί στην αγορά.

Ως γνωστόν, οι εκδόσεις του Android παίρνουν το όνομά τους από διάφορα γλυκά. Ονόματα όπως τα KitKat, Lollipop και Marshmallow γεμίζουν με γλυκές σκέψεις τα μυαλά όσων αναπτύσσουν το εν λόγω λειτουργικό. Η 7η έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση και έτσι η Google δημοσίευσε ένα Poll το οποίο ζητά από τους χρήστες να ψηφίσουν τη πιθανή ονομασία, βάζοντας μερικά φαγητά που ξεκινούν από N ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το όνομα Nutella δε βρίσκεται στη λίστα. Η εσωτερική ονομασία παρ' όλ' αυτά, είναι New York Cheesecake κάτι που όπως έχει επιβεβαιωθεί και στο παρελθόν, δεν παίζει κάποιον αξιοσημείωτο ρόλο, παρά μόνο στους εργαζόμενους της Google.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δοκιμάσουν την developer έκδοση του OS στα Nexus smartphones από το επίσημο site της Google, ρίχνοντας μια ματιά στις νέες δυνατότητες που προσφέρει πατώντας εδώ.

http://www.hwbox.gr/news-software/43637-i-developer-preview-tou-android-n-anakoinothike.html

[img_alt=Google: Δημόσια ψηφοφορία για το όνομα του Android N]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60705.png[/img_alt]

[img_alt=Google: Δημόσια ψηφοφορία για το όνομα του Android N]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60706.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Nutella?

Μετά από την δωρεάν διαφήμιση της KitKat και δεδομένης της μη αποστολής 27 container με KitKat στους developers, δεν νομίζω να ξανακάνουν το ίδιο λάθος.. :wink-new::wink-new::wink-new:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now