MetallicGR

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει τη πρώτη εβδομάδα το The Division

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ρεκόρ σημειώνει τη πρώτη εβδομάδα το The Division]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Η Ubisoft ξεπερνά σε πωλήσεις ακόμη και το Destiny τις πρώτες 5 ημέρες της κυκλοφορίας του τίτλου στην αγορά.

$330 εκατομμύρια σε 5 ημέρες σημείωσε το Tom Clancy's The Division της Ubisoft σημειώνοντας νέο ρεκόρ για τη πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας ενός νέου IP όπως το συγκεκριμένο. Η εν λόγω πρωτιά, ήταν αναμενόμενη μερικώς, όταν ανακοινώθηκε από την Ubisoft, πως σε περίοδο 24 ωρών, οι πωλήσεις του τίτλου ξεπέρασαν κάθε άλλο παιχνίδι της εταιρίας. Ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot σε σχετική δήλωσή του, ανέφερε πως "το The Division είναι το πρόσφατο παράδειγμα των δυνατοτήτων της Ubisoft να προσφέρει καθηλωτικό gameplay που κρατάει τους παίκτες σε εγρήγορση συνδέοντάς τους παράλληλα με τους φίλους τους και την κοινότητα." Πλέον έχοντας ξεπεράσει τίτλους όπως το Destiny, το The Division κάθεται στη κορυφή της κατάταξης ως ο πιο εμπορικά πετυχημένος τίτλος της εταιρίας.

[img_alt=Ρεκόρ σημειώνει τη πρώτη εβδομάδα το The Division]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60729.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now