MetallicGR

Philips 276E6ADSS: Το πρώτο quantum-dot monitor της αγοράς

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Philips 276E6ADSS: Το πρώτο quantum-dot monitor της αγοράς]http://www.hwbox.gr/images/news_images/philips.jpg[/NEWS_IMG] Το περασμένο έτος η Philips ανακοίνωσε την τεχνολογία quantum-dot στο πρώτο monitor του κόσμου και πλέον βρίσκεται στην αγορά της Β. Αμερικής.

Ο λόγος για την οθόνη 276E6ADSS της σειράς "E" της Philips η οποία βρέθηκε στο Amazon για $299.99 και στην ουσία πρόκειται για το πρώτο Monitor στον κόσμο που εφαρμόζει την τεχνολογία quantum-dot στο panel του. Η εν λόγω τεχνολογία υπόσχεται κάλυψη του 99% του φάσματος χρωμάτων Adobe RGB κάτι που ισούται σε ένα μόνο ποσοστό των καταναλωτικών οθονών της αγοράς ενώ σε αντίθεση με τα LCD backlight panel έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα. Η ανάλυσή της είναι μόλις 1920x1080 pixels και ο ρυθμός ανανέωσης που προτείνει η Philips τα 60Hz. Τέλος, υπάρχει συνδεσιμότητα HDMI, DVI-D και VGA.

[img_alt=Philips 276E6ADSS: Το πρώτο quantum-dot monitor της αγοράς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60817.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Άθλια ανάλυση για 27άρα οθόνη ας έχει ότι τεχνολογία θέλει πάνω της, τα pixels είναι τεράστια!! Εντάξει και τα 4k πάλι υπερβολή είναι για τέτοιο μέγεθος...για να δούμε καμιά μεγάλη όμως!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now