MetallicGR

Το Intel Skull Canyon Gaming NUC λανσάρεται επίσημα στο GDC 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Intel Skull Canyon λανσάρεται επίσημα στο GDC 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο της NUC της Intel προσφέρει Gaming δυνατότητες σε πολύ μικρές διαστάσεις με τη δύναμη του Skylake τετραπύρηνου επεξεργαστή και του Iris Pro chip γραφικών.

Το νέο NUC της εταιρίας έρχεται με σκοπό να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις Gaming σε πακέτο που περιορίζεται στις διαστάσεις ενός NUC, έχοντας ταυτόχρονα πλήθος συνδέσεων όπως ένα τυπικό σύγχρονο σύστημα. Στο εσωτερικό της μονάδας βρίσκεται ένας Core i7-6770HQ με 4 πυρήνες και HyperThreading για 8 λογικούς επεξεργαστές εντός των Windows 10, τα οποία είναι προεγκατεστημένα. Η συχνότητα λειτουργίας του κυμαίνεται από 2.60 GHz έως 3.50 GHz ενώ η Iris Pro Graphics 580 χρονίζεται στα 950 MHz αποτελούμενη από 576 μονάδες επεξεργασίας, 72 TMUs, και 9 ROPs. Οι δυνατότητες της iGPU περιορίζονται σε 720p Gaming, ίσως και 900p ή και 1080p χαμηλώνοντας τις λεπτομέρειες.

Την ίδια στιγμή, υποστηρίζοντας το πρότυπο σύνδεσης Thunderbolt 3 (40 Gb/s), μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικές κάρτες γραφικών όπως το Razer Core, με το οποίο AMD και Intel έχουν συνάψει συνεργασία. Το σύστημα διαθέτει μνήμη 16GB τύπου DDR4 στα 2133MHz και η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα $999.

[img_alt=Το Intel Skull Canyon λανσάρεται επίσημα στο GDC 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60823.png[/img_alt]

[img_alt=Το Intel Skull Canyon λανσάρεται επίσημα στο GDC 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60822.png[/img_alt]

[img_alt=Το Intel Skull Canyon λανσάρεται επίσημα στο GDC 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60821.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Όσο gaming είναι μια μητρική άλλο τόσο gaming είναι κ αυτό το μαραφέτι...γενικά το marketing περνάει σε άλλο level..αφού ο κόσμος δεν ξέρει τι αγοράζει! Με ένα χιλιάρικο βάζεις τουλάχιστον μια 960 ή 380 σε ένα σύστημα!

Link to comment
Share on other sites

Ωραία χαρακτηριστικά, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το case του, περίμενα κάτι πιο κυβικό. Έχει και την νεκροκεφαλή...

φίλε με το συμπαθειών, imho είναι μακράν από τα καλύτερα Logo εκεί έξω...

Link to comment
Share on other sites

φίλε με το συμπαθειών, imho είναι μακράν από τα καλύτερα Logo εκεί έξω...

Και τους δυο σάς σκέφτεται η Intel για μην γκρινιάζετε, στην συσκευασία θα έχει 2 καπάκια, ένα με και ένα χωρίς το skull :emmersed:

Edited by Antisocial
Link to comment
Share on other sites

Με μια external gpu (http://www.hwbox.gr/news-notebooks-netbooks/43656-perissotera-gia-tin-texnologia-xconnect-external-gpu-tis-amd.html) ισως να εχει περισσοτερες δυνατοτητες.

Καλά ναι όσο πιο μεγάλη είναι η τσέπη σου τόσο περισσότερες είναι και οι δυνατότητες :P

με τέτοια τιμή δεν θα το δει ούτε ο ήλιος φίλε μου. :)

Link to comment
Share on other sites

Παντα για να γινουν αρκετα αντικειμενα για ολους περασε πολυς καιρος...

Επισης εχουμε προκατοχους για εξωτερικες καρτες γραφικων:

https://odd-one-out.serek.eu/thunderbolt-2-egpu-setup-using-akitio-thunder2/

Επισης ειμαι σιγουρος πως κατι αντιστοιχο θα κυκλοφορησει η AMD στα μισα χρηματα μαλλον για εκει προσανατολιζομαι...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now