GreeKpHantom

Νέο Update για το Warcraft 3-Φέρει υποστήριξη για τα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο Update για το Warcraft 3- Φέρει υποστήριξη για τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG]Δεν είναι και σύνηθες να βλέπουμε updates για παιχνίδια 14 χρονών αλλά η Blizzard έβγαλε νέο για το Warcraft 3: Reign of Chaos.

Το Warcraft 3 είναι 14 χρονών, αφού εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2002 υποστηρίζοντας λειτουργικά από Windows 98 έως και Windows XP. Πλέον οι περισσότεροι gamers χρησιμοποιούν Windows 7 ή 10 οπότε το Patch 1.27a ήταν αναγκαίο για την υποστήριξη νεότερων λειτουργικών αλλά και hardware.

Μαζί με το Patch έρχεται και ένα installer για Mac OS X 10.10 και 10.11, το οποίο δίνει την δυνατότητα το παιχνίδι να τρέχει και σε νεότερες εκδόσεις Mac λειτουργικού. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάποια μικρά προβλήματα με τα γραφικά και με τις τοποθεσίες για την αποθήκευση του παιχνιδιού αλλά λειτουργεί μια χαρά στα σημερινά Pc ακόμα και στα μη gaming.

Το Patch 1.27a δεν θα είναι το τελευταίο. Οι developers δουλεύουν σε ένα καινούργιο map pool το οποίο θα παρουσιαστεί σαν νέο update. Εάν δεν είστε παίκτης του Warcraft 3 μπορείτε να το αγοράσετε από το site της Blizzard έναντι 10 ευρώ.

Παράλληλα, εκτός από το Warcraft III, νέο patch είχαμε και στο

Diablo II μετά από 16 χρόνια κυκλοφορίας!

[img_alt=Νέο Update για το Warcraft 3-Φέρει υποστήριξη για τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums778-picture60856.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now