MetallicGR

Φήμες δείχνουν προς ένα Sony PlayStation "4.5"

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμες δείχνουν προς ένα νέο Sony PlayStation 4.5]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35609.jpg[/NEWS_IMG] Με το 4K να μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στον χώρο, οι κονσόλες φαίνεται πως χρειάζονται "ανανέωση" για να μπορέσουν να υποστούν την "νέα εποχή".

Σύμφωνα με νέες φήμες που έρχονται στο προσκήνιο, η Sony φαίνεται πως σχεδιάζει μια νέα κονσόλα που θα κάνει μια "soft" ανανέωση του δημοφιλούς PlayStation 4. Μέχρι στιγμής, αναφέρονται αλλαγές στην κάρτα γραφικών, η οποία θα μπορέσει να οδηγήσει περιεχόμενο (παιχνίδια) ακόμα και σε ανάλυση 4K ενώ ήδη λέγεται πως είναι σε συνεννόηση με αρκετούς game developers σχετικά με το θέμα. Το "PS4.5" που αναφέρουν οι πηγές θα λύσει έναν από τους βασικότερους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του PS4, και μιλάμε φυσικά για παιχνίδια σε υψηλές αναλύσεις, μεγαλύτερες των 1080p.

Φυσικά κανείς δε γνωρίζει πως θα "αναβαθμιστούν" οι εν λόγω κονσόλες, και εάν θα απαιτείται η αγορά μιας εντελώς νέας συσκευής από τους gamers. Τέλος, υπάρχουν αντίστοιχες φήμες και από το στρατόπεδο της Microsoft, οι οποίες δείχνουν προς ένα βελτιωμένο Xbox One και καλύτερες επιδόσεις σε επερχόμενους DirectX 12 τίτλους.

[img_alt=Φήμες δείχνουν προς ένα νέο Sony PlayStation 4.5]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60961.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now