MetallicGR

Πολλά smartphones δε θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 Mobile

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πολλά smartphones δε θα αναβαθμιστούν στα Windows 10 Mobile]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Ελλιπής χαρακτηρίζεται η αναβάθμιση πολλών smartphones όπως ανέφερε και η Microsoft δε θα υπάρξει "δεύτερο κύμα".

Μόλις 24 είναι οι επίσημες συσκευές που θα αναβαθμιστούν με το νεότερο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας. Συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν πως η αναβάθμιση δε θα γίνει ποτέ σε ορισμένα κινητά τηλέφωνα, όπως επιβεβαίωσε με tweet της και η ίδια η Microsoft.

Για παράδειγμα το Lumia 1320 ή το Lumia 1020 που χρησιμοποιούν το όνομα Nokia, θα μείνουν με τα Windows 8.1 ως το επίσημο λειτουργικό σύστημα. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο smartphone που λείπει από τη λίστα είναι και το Lumia Icon το οποίο είναι το αντίστοιχο 930 για την Αμερικάνικη αγορά. Τέλος, για να τρέξει κάποιος Windows 10 Mobile θα πρέπει το smartphone να έχει τουλάχιστον 8GB αποθηκευτικό χώρο και 1GB RAM.

[img_alt=Πολλά smartphones εκτός Windows 10 Mobile - Ελλιπής χαρακτηρίζεται η αναβάθμιση]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60981.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

σορρυ κιολας δηλαδη που δεν θα αναβαθμιστουν οι -πανω απο 3 χρονια- συσκευες....

Στο κατω κατω, η εγγυηση λογισμικου οταν τα αγοραζαν, οπως κι εγω τοτε, ηταν 3ετίας.

Και οντως ετσι εγινε. Και με το 920 και 10αρι μου.

Α, μιας και το εφερε η κουβεντα, οποιος δεν εχει δουλεψει το νεο continuum πρεπει εστω να το τσεκαρει.

Το 950 ειναι απο μονο του ισως το καλυτερο κινητο στην αγορα αυτη τη στιγμη και ειδικοτερα στην τιμη που εχει πλεον φτασει δεν υπαρχει αντιπαλος!!!

Μετα απο 4 μηνες χρηση δεν εχω να αναφερω καποια αδυναμια. ασε που αρχισαν να γεμιζουν και το store! παροχοι κινητης, τραπεζες, featurάκια δικτυου, + οι δυο καλυτερες mobile εφαρμογες στον κοσμο της φωτογραφιας.... Η καμερα απλα κανει θαυματα!!!

ps: Το stagefright? Τι εγινε παλι ρε παιδες? version 3???? Malware as a sevice το store της google????

Heeeeehehehehe!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now