MetallicGR

Η αγορά DIY Gaming PC προβλέπεται να μεγαλώσει το 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η αγορά DIY Gaming PC προβλέπεται να μεγαλώσει το 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Μπορεί τα έτοιμα Gaming συστήματα να έχουν το δικό τους κοινό, όμως η αγορά του DIY Gaming PC αναμένεται να συνεχίσει με ανοδικούς ρυθμούς το 2016.

Αναφορές του DigiTimes αναφέρουν πως η συγκεκριμένη αγορά των "custom" Gaming PC θα συνεχίσει να βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του έτους κάτι που διακρίνεται από τις συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις περιφερειακών που αναφέρουν πηγές εντός της βιομηχανίας. Παράλληλα, γνωστές εταιρίες του χώρου όπως οι Lian Li, G.SKILL έχουν λανσάρει τις δικές τους προτάσεις στον χώρο των περιφερειακών από μηχανικά πληκτρολόγια μέχρι και multimedia προτάσεις.

Αντίστοιχα, η Thermaltake, είδε τα τελευταία χρόνια, μια σημαντική αύξηση στα ποσοστά της ενώ τρέχει και το brand Tt eSports με έμφαση στα "επαγγελματικά gaming" προϊόντα που διευρύνουν την εμπειρία χρήσης. Ο συγκεκριμένος τομέας αναμένεται να δει άνθιση και στο 2016 μιας και η αγορά "ανεβαίνει" σταθερά όπως υποστηρίζουν οι πηγές.

[img_alt=Η αγορά DIY Gaming PC προβλέπεται να μεγαλώσει το 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61023.png[/img_alt]

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

Τέλεια, μιας και πρέπει να διώξω και το σύστημα που έφτιαξα φέτος :sorrow: στρατός *snif*.

Απίστευτο το κουτί από την NZXT - το λευκό είναι ερωτέυσιμο..

Καιρός για νέα builds!

Edited by MNB
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now