GreeKpHantom

OLED οθόνες της Samsung στο επόμενο iPhone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OLED οθόνες της Samsung στο επόμενο iPhone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG]Η Apple φαίνεται να συνεργάζεται με την Samsung Displays, ώστε να προμηθευτεί οθόνες OLED τύπου για το επόμενο iPhone της.

Η εταιρία μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσε IPS LCD οθόνες στις συσκευές της, όμως μιας και οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν εδώ και καιρό πιο ποιοτικές οθόνες τεχνολογίας OLED, αποφάσισε και εκείνη να αναβαθμιστεί αρχικά από την επόμενη συσκευή που θα κυκλοφορήσει. Οι καινούργιες οθόνες θα προσφέρουν καλύτερες οπτικές γωνίες θέασης και καλύτερη απεικόνιση των χρωμάτων σε σχέση με τις παλαιότερες IPS LCD τύπου.

Η Apple επίσης επιδιώκει συμφωνίες με άλλους κατασκευαστές, ώστε να καταφέρει την μηνιαία παραγγελία 60 χιλιάδων κομματιών. Κατασκευαστές όπως την Japan Display, LG Display θα καλύπτουν από το 20 έως και το 50% των αναγκών της Apple όσο εκείνη προχωράει μπροστά και μπαίνει στο κόσμο των OLED οθονών, πιθανότατα και με το νέο iPhone 7.

[img_alt=OLED οθόνες της Samsung στο επόμενο iPhone]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums782-picture61024.jpg[/img_alt]

Edited by GreeKpHantom
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now