MetallicGR

Τα πρώτα δείγματα GDDR5X ξεκινούν να αποστέλλονται στους κατασκευαστές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα πρώτα δείγματα GDDR5X ξεκινούν να αποστέλλονται στου κατασκευαστές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/micron.jpg[/NEWS_IMG] Πηγές της βιομηχανίας αναφέρουν πως AMD και NVIDIA έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον συγκεκριμένο τύπο μνήμης.

Η γνωστή κατασκευάστρια DRAM, Micron ανέφερε πως ξεκίνησε την αποστολή λειτουργικών δειγμάτων GDDR5X στους πρώτους συνεργάτες της, για να ενσωματώσουν την τεχνολογία στα επερχόμενα προϊόντα τους. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι AMD, NVIDIA οι οποίοι λέγεται πως θα τις ενσωματώσουν στις επόμενες κάρτες γραφικών.

Θετικό στοιχείο είναι το γεγονός πως έχουν παρόμοια ηλεκτρική δομή και έτσι μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τις GDDR5 στις τωρινές κάρτες, ενώ με την υψηλότερη συχνότητα και τη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος των 1.35V, θα ωθήσουν τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα πιο ψηλά.

[img_alt=Τα πρώτα δείγματα GDDR5X ξεκινούν να αποστέλλονται στου κατασκευαστές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61104.png[/img_alt]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στείλει το HBM ένα βήμα πιο αργά στα time schedules. Γιατί γενικότερα η αλλαγή του προτύπου έρχεται και σταδιακά θα αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now