MetallicGR

AMD Vega 10: Η High End πρόταση θα φέρει 4096 Stream Processors

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Vega 10: Η High End πρόταση θα φέρει 4096 Stream Processors]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Μέσω του Linkedin προφίλ ενός εργαζόμενου της AMD, γίνονται γνωστές πληροφορίες για την μεθ-επόμενη "μεγάλη" κάρτα γραφικών της AMD, που θα αντικαταστήσει πιθανότατα τις Fury.

Με 4096 Stream Processors θα εφοδιάζεται η επερχόμενη Vega 10 κάρτα γραφικών της AMD που έχει επίσης και τη κωδική ονομασία Greenland. Οι πληροφορίες που μεταφέρει το VideoCardz, έρχονται από το προφίλ ενός εκ των εργαζόμενων της AMD, Yu Zheng, που κατέχει διευθυντικό ρόλο στην AMD και έχει την ανάλογη πρόσβαση σε υλικό που βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη. Το Graphic IP v9.0 που αποτελεί την επόμενη μεγάλη κίνηση της AMD η οποία θα ακολουθήσει τις Polaris, θα έχει πολλές βελτιώσεις όπως HBM2 μνήμη ενώ η μέθοδος ολοκλήρωσης στα 14nm FinFET Θα αποτελέσει έναν καλό αντικαταστάτη για τις τωρινές Fiji (Fury X, Fury, Nano).

Σημειώνεται ότι η αρχιτεκτονική Vega, θα ακολουθήσει την Polaris με σχεδόν έναν χρόνο διαφορά με τη δεύτερη να εστιάζει στην βελτιωμένη αποδοτικότητα, παρά τις κατά πολύ αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τους προκατόχους της.

http://www.hwbox.gr/news-vga/43683-neo-gpu-roadmap-apo-tin-amd-dio-nees-arxitektonikes-ston-orizonta.html

[img_alt=AMD Vega 10: Η High End πρόταση θα φέρει 4096 Stream Processors]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61245.png[/img_alt]

[img_alt=AMD Vega 10: Η High End πρόταση θα φέρει 4096 Stream Processors]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61255.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now