MetallicGR

Δηλώστε Συμμετοχή για τη closed beta του Death and Beyond!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δηλώστε Συμμετοχή για τη closed beta του Death and Beyond]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG] Η Ελληνική ομάδα παιχνιδιών indie eNVy softworks, σχεδιάζει πυρετωδώς το επόμενο mobile game της και ζητά τη βοήθειά σας!

Ο χαρακτήρας μας, ονομάζεται Thana και στην ουσία προσπαθεί να ξεφύγει από το δωμάτιο που είναι εγκλωβισμένη. Βέβαια, το σκηνικό και ο puzzle χαρακτήρας του, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών όπως προχωράμε στον κόσμο του Death and Beyond. Ο τίτλος του παιχνιδιού, Death and Beyond, υποστηρίζει πως για να προχωρήσετε στον κόσμο θα πρέπει να πέσετε στις εκάστοτε τρύπες, "πεθαίνοντας" ενώ πολλές φορές θα χρειαστεί να λύσετε αρκετά δύσκολους γρίφους για να συνεχίσετε. Οι κόσμοι είναι εμπνευσμένοι από αληθινές τοποθεσίες ενώ ο χαρακτήρας μας μπορεί να "ντυθεί" με skins.

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, ζητά την βοήθειά σας για τη συνέχεια του development μέσω της closed beta που τρέχει αυτή τη περίοδο. Για να δηλώσετε συμμετοχή αρκεί να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα. Σημειώνεται ότι η closed beta δεν αποτελεί τον ολοκληρωμένο τίτλο, και χρησιμοποιείται από τους προγραμματιστές για να δοκιμάσουν το παιχνίδι και για να εντοπίσουν πιο εύκολα τυχόν bugs κάνοντας έτσι πιο εύκολη τη δουλειά τους. Μπορείτε επίσης να δείτε και το trailer παρακάτω:

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/zy8fCluflAc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Δηλώστε Συμμετοχή για τη closed beta του Death and Beyond]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61259.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now