MetallicGR

Αναδιάρθρωση για την Acer, Χωρίζεται σε 2 τμήματα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αναδιάρθρωση για την Acer που χωρίζεται στα 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Τα πρόσφατα απογοητευτικά αποτελέσματα της Acer οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο σε ριζικές αλλαγές στη δομή της εταιρίας η οποία πλέον χωρίζεται σε δύο κομμάτια.

Τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2015 της Acer ήταν αρκετά απογοητευτικά, μιας και η εταιρία απέτυχε να βελτιώσει τα κέρδη της, καταφέρνοντας καθαρά έσοδα που ανέρχονται σε 18,5 εκατομμύρια δολάρια. Το συμβούλιο πήρε τη δύσκολη απόφαση και χώρισε την εταιρία σε δύο κομμάτια, κάτι που όπως φαίνεται είναι η αρχή από τις αλλαγές που ίσως ακολουθήσουν. Η "ριζική αλλαγή" όπως αναφέρεται, στην ουσία φαίνεται να βελτιώνει τα της διοίκησης ενώ δεν φαίνεται κατά πόσο θα βοηθήσει στη βελτίωση των εσόδων όπως υποστηρίζουν και οι πηγές.

Τα δύο κομμάτια ονομάζονται Core Business και New Business με το πρώτο να περιλαμβάνει τα Προϊόντα IT (notebooks, desktop, tablet), τις συσκευές Εικόνας, προϊόντα Server και τον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό και θα διοικούνται από ξεχωριστά άτομα. Το δεύτερο κομμάτι (New Business) περιλαμβάνει τα eBusiness, τα Έξυπνα Προϊόντα της εταιρίας καθώς και το Value Lab, υπηρεσίες που επικεντρώνονται κυρίως στον cloud τομέα αλλά και στις έξυπνες συσκευές, όπως smartphones και smartwatches.

[img_alt=Αναδιάρθρωση για την Acer που χωρίζεται στα 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61258.png[/img_alt]

[img_alt=Αναδιάρθρωση για την Acer που χωρίζεται στα 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61270.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now