MetallicGR

Διέρρευσε το νέο και "σκλυροπυρηνικό" Galaxy S7 Active

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διέρρευσε το νέο και "σκλυροπυρηνικό" Galaxy S7 που ετοιμάζει η Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Μέσω του SamMobile, γίνονται γνωστές πληροφορίες για ένα επερχόμενο "rugged" τηλέφωνο της Samsung το οποίο θα έχει ως βάση το Galaxy S7.

Η νέα έκδοση θα φέρει την ονομασία Active και κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι η ανθεκτικότητα βελτιώνοντας παράλληλα τις επιδόσεις από το προηγούμενο Galaxy S6 Active. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται από την εφαρμογή του Play Store Samsung Level που αναβαθμίστηκε πρόσφατα, δείχνοντας τη παραπάνω συσκευή στο changelog.

Υπενθυμίζεται ότι στον standard εξοπλισμό των Galaxy S7 και S7 Edge, περιλαμβάνονται και μερικά στοιχεία της Active σειράς, όπως αντοχή στη σκόνη και το νερό, όμως ανέκαθεν τα rugged τηλέφωνα προτιμούνται ιδιαίτερα από πλήθος επαγγελματιών που εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες.

http://www.hwbox.gr/news-tablets-smartphones/43418-mwc-2016-apokalifthikan-ta-samsung-galaxy-s7-s7-edge.html

[img_alt=Διέρρευσε το νέο και "σκλυροπυρηνικό" Galaxy S7 που ετοιμάζει η Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61377.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now