MetallicGR

Πρόθυμη να διακόψει τους 32-bit Drivers η AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρόθυμη να διακόψει τους 32-bit Drivers η AMD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Μιας και βρισκόμαστε σε μια 64-bit εποχή, η AMD ίσως θέλει να κρατήσει μόνο του ομώνυμους drivers στη συλλογή της απλοποιώντας έτσι τις εκδόσεις.

Συγκεκριμένα μέσω της σχετικής σελίδας για την αναβάθμιση των drivers, η AMD κρύβει βαθιά τον σύνδεσμο για το κατέβασμα του 32-bit οδηγού Radeon Software 16.3.2 ενώ σημειώνεται ότι η καινούρια Radeon Pro Duo δεν πρόκειται να υποστηριχθεί σε λειτουργικό σύστημα 32-bit, όπως είναι φυσικό. Παράλληλα, αναφέρει και τους λόγους για τους οποίους οι 64bit-οι drivers είναι ανώτεροι από τους αντίστοιχους 32-bit κυρίως από πλευράς υποστήριξης και νέων δυνατοτήτων. Φυσικά, οι 64-bit drivers απαιτούν και ένα αντίστοιχο λειτουργικό σύστημα, πόσο μάλλον ένα συμβατό υπολογιστή τον οποίο οι gamers κάθε τύπου ήδη έχουν. Η AMD μπορεί βέβαια να μην διακόψει εντελώς τους 32-bit drivers αλλά να τους προσφέρει πιο "αραιά".

[img_alt=Πρόθυμη να διακόψει τους 32-bit Drivers η AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61392.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now