MetallicGR

Το επόμενο Call of Duty θα διαδραματίζεται στο Διάστημα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το επόμενο Call of Duty θα διαδραματίζεται στο Διάστημα!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Πολλαπλές πηγές τονίζουν πως το επόμενο Call of Duty που θα κυκλοφορήσει φέτος θα περιλαμβάνει διαστημική δράση και στυλ sci-fi.

Όλα ξεκίνησαν από το tweet που ανάρτησε η Infinity Ward στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο λέγοντας πως το 2016 θα φτάσει σε "νέα ύψη". Πλέον οι πηγές και οι φήμες για τον νέο τίτλο της σειράς παιχνιδιών Call of Duty οργιάζουν και αναφέρουν πως θα διαδραματίζεται σε κάποιο σημείο του διαστήματος. Πηγές του EuroGamer επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα "περί διαστήματος" κάτι που αυξάνει την εγκυρότητα των όσων έχουν διαρρεύσει από το NeoGaf. Όσοι ασχολούνται με τη σειρά, θα θυμούνται πως στο αμέσως προηγούμενο COD: Ghosts, υπάρχει μια σκηνή στο διάστημα που ξεδιπλώνεται στην αρχή του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για PC και απέναντί του θα έχει το Battlefield 5 της EA!

[img_alt=Το επόμενο Call of Duty θα διαδραματίζεται στο Διάστημα!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61403.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν ακόμα και με την Infinity Ward τα μπαρμπα-δάκια συνεχίσουν να πετάνε, τότε..."άντε γεια". Το CoD υποτίθεται ότι είναι ένα war game και όχι ταινία τύπου matrix. Μετά το ghosts χάθηκε ο χαρακτήρας του.

Edited by stavros
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now