GreeKpHantom

DX12 CryENGINE V vs DX11 CryENGINE 3 σε νέο Βίντεο!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DX12 CryENGINE V vs DX11 CryENGINE 3 σε νέα Βίντεο!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η CryENGINE V ανακοινώθηκε νωρίτερα στην GDC 2016, όμως τα benchmarks μόλις άρχισαν να δημοσιεύονται και ένα νέο βίντεο την αντιτάσσει με την CryENGINE 3.

Ξεκινώντας αξίζει να αναφέρουμε πως η CryENGINE V είναι μια αμιγώς DirectX 12 μηχανή γραφικών με βλέψεις στο VR καθώς και σε πολλούς επερχόμενους τίτλους. Σε νέο βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο βλέπουμε τη νέα μηχανή γραφικών να έρχεται "αντιμέτωπη" με την CryENGINE 3, κερδίζοντάς την κατά κράτος, έχοντας επιδόσεις περίπου 20% υψηλότερες. Στην "νίκη" αυτή της CryEngine V σημειώνουμε την χρήση του DirectX 12 που με διάφορες τεχνικές καταφέρνει και χρησιμοποιεί το hardware πιο αποδοτικά από κάθε άλλο API, όπως για παράδειγμα το DirectX 11 της CE3. Φαινόμενο ιδιαίτερα εντυπωσιακό, από τη στιγμή που χρησιμοποιείται η ίδια κάρτα γραφικών GTX 780 Ti.

[video=youtube;dMdNg7lTkgQ]

[img_alt=DX12 CryENGINE V vs DX11 CryENGINE 3 σε νέο Βίντεο!]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums787-picture61407.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Από την πηγή, έχουμε και το παρακάτω video.

Να πω την αλήθεια, δεν φαίνονται οι διαφορές.

[video=youtube;4dOe0zxC7ZQ]

σε dx11 vs dx12 δεν φαίνονται μεγάλες διαφορές ενώ σε CE 3 vs CE V είναι μεγάλες...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now