MetallicGR

Η EVGA Ανακοίνωσε το πρώτο της Gaming Notebook

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η EVGA Ανακοίνωσε το πρώτο της Gaming Notebook]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Πιστή στην ποιότητα που διακατέχει τις κάρτες γραφικών της, η EVGA λανσάρει ένα νέο gaming notebook με overclocking χαρακτηριστικά!

Το συγκεκριμένο, εμφανίστηκε στη περασμένη CES 2016 και πρόκειται για την πρώτη απόπειρα της εταιρίας να λανσάρει ένα gaming φορητό υπολογιστή. Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις και την υποστήριξη 4K περιεχομένου, το notebook προορίζεται και για overclockers μιας και στο εσωτερικό του κρύβεται ο ξεκλείδωτος Intel Core i7 6820HK, με την EVGA να παρέχει στο BIOS ρυθμίσεις για το multiplier, την τάση του επεξεργαστή καθώς και μερικές ακόμη παραμέτρους, όπως τα timings των μνημών. Πηγές, λένε πως το chip μπορεί να τρέξει και στα 3800MHz όπου σε συνδυασμό με την NVIDIA GeForce GTX 980M, αναμένεται να χαρίσει δωρεάν επιπλέον επιδόσεις, φτάνοντας με ευκολία ή ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και ένα desktop PC.

Το όνομα αυτού, EVGA SC17 και όπως προδίδει η ονομασία του, έρχεται με οθόνη 17 ιντσών ανάλυσης 4K (3840x2160) και κατασκευής Sharp. Παράλληλα η κάρτα γραφικών μπορεί να υπερχρονιστεί και μέσα από το BIOS αν και υπάρχουν αξιόλογα προγράμματα όπως το in-house EVGA PrecisionX μέσα από τα Windows. Επιπλέον, το SC17 παρέχει στον χρήστη ότι μπορεί να ζητήσει ο απαιτητικός gamer, όπως USB 3.1 Type C, μνήμες 32GB G.Skill 2666MHz, Samsung 256GB M.2 NVMe PCI-E SSD και Bluetooth 4.2 για ασύρματη επικοινωνία με πληθώρα συσκευών. Τέλος, το SC17 θα βρεθεί στην αγορά σύντομα.

EVGA - Articles - EVGA SC17 Gaming Laptop

[img_alt=Η EVGA Ανακοίνωσε το πρώτο της Gaming Notebook]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61423.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now