MetallicGR

Το Xiaomi Redmi 3 υποδέχεται την "Pro" έκδοσή του

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Xiaomi Redmi 3 υποδέχεται την Pro έκδοσή του]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39280.jpg[/NEWS_IMG] Το 5-ιντσο Xiaomi Redmi 3 Pro είναι η πιο ισχυρή έκδοση του απλού Redmi 3 και αναβαθμίζεται από πολλές απόψεις για να προσφέρει τα μέγιστα στον τελικό χρήστη.

Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε τον Snapdragon 616 με οκτώ Cortex A53 πυρήνες οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD (1280 x 720 pixels) και chip γραφικών Adreno 405 GPU. Η σημαντική αλλαγή εντοπίζεται στην κεντρική μνήμη που έχει πλέον αυξηθεί στα 3GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει πλέον τα 32GB. Επιπλέον, υπάρχει μια υποδοχή για microSD κάρτες μνήμης, συνδεσιμότητα 4G LTE και μπαταρία 4000mAh για μεγάλη αυτονομία.

Η διαθεσιμότητα της ανανεωμένης - και Pro - έκδοσης θα ξεκινήσει από τις 6 Απριλίου και θα έχει προτεινόμενη τιμή $140.

Link to comment
Share on other sites

3 απλά redmi 3 έχω αγοράσει μέχρι τώρα για φίλους μου, στο ένα που δοκίμασα nano sim δεν μπαίνει δίκτυο..μόνο με micro sim :hehe: , καλός ο κινέζος για τα λεφτά του, αν βάλουν και μια [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] glass θα είναι φανταστικό :)

Link to comment
Share on other sites

:hehe:

Οι φίλοι μου σκάνε μέχρι 200 ευρώ max για κινητό, σε αυτή την κατηγορία όλα τα κινητά μάρκας είναι πολύ μέτρια!

Αν κάποτε βαρεθώ να σκάω 700άρες για κινητά φυσικά και θα πάρω! Μέχρι 250 ευρώ είναι καλά για κινέζο παιδιά, μετά από εκεί και πάνω μπαίνει σε μια κατηγορία που δεν το έχει ακόμα....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now