MetallicGR

Τα Specs του HTC 10 εμφανίζονται στο GFXBench

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι επιδόσεις του HTC 10 εμφανίζονται στο GFXBench]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Το HTC 10 είναι το επόμενο κινητό τηλέφωνο που θα παρουσιάσει η Ταϊβανέζικη εταιρία στην αγορά, και όπως δείχνουν τα specs του ίσως είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Το VR-Zone αναφέρεται στο επόμενο flagship της γνωστής εταιρίας, HTC 10, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα ενώ ήδη εμφανίστηκε σε Ευρωπαϊκό κατάστημα για προπαραγγελία προς $830. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής φήμες, η ονομασία του είναι κάτι που διχάζει τον κόσμο του διαδικτύου καθώς πολλοί το αποκαλούν M10 και άλλοι ενστερνίζονται το 10. Η συσκευή θα έχει οθόνη 5.15 ιντσών ανάλυσης Quad HD ενώ κινητήριος δύναμη θα αποτελέσει ο τετραπύρηνος Snapdragon 820 της Qualcomm.

Τα παραπάνω specs αντλούνται από το GFXBench στο οποίο φαίνεται επίσης η RAM των 4GB, το λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 καθώς και η πίσω κάμερα των 12MP. Το HTC 10 θα έρχεται και με μια δεύτερη κάμερα 5MP στη πρόσοψη ενώ φήμες θέλουν την HTC να έχει τοποθετήσει στο 10 (ή M10) την ίδια κάμερα που έχουν τα Nexus 6P και Nexus 5X με την Ταϊβανέζικη εταιρία να υπόσχεται πολύ καλή ποιότητα φωτογραφιών. Τέλος, η ανακοίνωσή του αναμένεται να γίνει σε δύο περίπου εβδομάδες.

[img_alt=Οι επιδόσεις του HTC 10 εμφανίζονται στο GFXBench]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61444.png[/img_alt]

[img_alt=Οι επιδόσεις του HTC 10 εμφανίζονται στο GFXBench]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61443.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now