MetallicGR

Τον Μάιο οι πρώτες βελτιώσεις στη πλατφόρμα UWP των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τον Μάιο οι πρώτες βελτιώσεις στη πλατφόρμα UWP των Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft στο Build Conference 2016 ανέφερε μερικές από τις βελτιώσεις που θα φέρει στην πλατφόρμα UWP των εφαρμογών και των παιχνιδιών του Windows Store τον Μάιο.

Ο Phil Spencer, ως επικεφαλής του Xbox division καθώς και της Gaming ομάδας ανεβαίνοντας στη σκηνή ανακοίνωσε και επίσημα τα σχέδιά τους για τη Universal Windows Platform. Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια του Windows Store έχουν λάβει αρκετά σκληρή κριτική για την απουσία πολλών λειτουργιών όπως VSYNC, GSYNC/FreeSync και full screen mode με τον Spencer να υπόσχεται πως όλα θα αλλάξουν τον Μάιο, όταν και θα προστεθούν οι παραπάνω λειτουργίες στα Windows 10, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης των Gamers.

Παράλληλα, εξέφρασε την θέλησή του για την ενεργοποίηση και του modding των παιχνιδιών που βρίσκονται στο οικοσύστημα των UWP εφαρμογών του Windows Store ενώ λέγεται πως σε αυτό θα βοηθήσει και το νέο Desktop App που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε Win32 εφαρμογή (παιχνίδι κυρίως) σε modern desktop app που υπάγεται στη πλατφόρμα UWP χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από πλευράς developer. Δύο από τα παιχνίδια που είδαμε στο Build 2016 είναι τα Age of Empires II HD και το Witcher III: Wild Hunt.

[img_alt=Τον Μάιο οι πρώτες βελτιώσεις στη πλατφόρμα UWP των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61501.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now