MetallicGR

Το DirectX 12 είναι το πιο δημοφιλές API της Microsoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το DirectX 12 είναι το πιο δημοφιλές API της Microsoft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Οι ρυθμοί υιοθέτησης σύμφωνα με την εταιρία που το αναπτύσσει έχουν ξεπεράσει κάθε άλλη έκδοση του API στην ιστορία του DX.

Τα παραπάνω έρχονται για στόματος Phil Spencer, του επικεφαλής του τμήματος Gaming της Microsoft ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως πλέον το API βοηθάει στη γρηγορότερη ανάπτυξη παιχνιδιών για Xbox και Windows 10, το μοναδικό λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει μέχρι στιγμής το πρότυπο απεικόνισης. Η επιτυχία του δε βρίσκεται μόνο στο γεγονός ότι "μιλά" απευθείας με το hardware με μειωμένο latency συντονίζοντας με πιο αποδοτικό τρόπο τις διεργασίες, αλλά και στην εποχή που λανσάρεται με την καθολική συμβολή του διαδικτύου και άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, το API βρίσκεται ανάμεσα στις πιο γνωστές αποκαλύψεις που έχει κάνει η Microsoft το τελευταίο διάστημα στην software πλευρά των πραγμάτων.

Περιμένουμε περισσότερα με τους μελλοντικούς τίτλους που θα βασίζονται εγγενώς σε αυτό ενώ ήδη το βρίσκουμε σε μερικούς AAA τίτλους της αγοράς, όπως τα Tomb Raider, Gears of War: Ultimate Edition και Hitman.

[img_alt=Το DirectX 12 είναι το πιο δημοφιλές API της Microsoft]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61577.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now