MetallicGR

Η Microsoft θα φέρει τις ειδοποιήσεις από το Android στα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft θα φέρει τις ειδοποιήσεις από το Android στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα πλαισιώσει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft είναι οι ειδοποιήσεις του Android που πλέον θα τις διαβάζετε από την άνεση του υπολογιστή.

Το Build 2016 της Microsoft φαίνεται πως κρύβει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα μια από αυτές είναι και τα Android notifications που θα έρθουν με μελλοντικό update στα Windows 10. Το action center των Windows 10 και η εφαρμογή της Cortana θα αναβαθμιστεί με περισσότερες λειτουργίες μιας και θα μπορεί να προβάλλει τις ειδοποιήσεις από τις Android συσκευές, αφού φυσικά τις έχετε συνδέσει μέσω της σχετικής εφαρμογής που θα δίνεται στο Play Store.

Εκτός από την απλή θέαση των ειδοποιήσεων, οι χρήστες θα μπορούν να απαντήσουν σε μερικές από αυτές ή να αποκρύψουν τις περιττές. Όπως είναι φυσικό, το εν λόγω χαρακτηριστικό δε θα έρθει μόνο στους κατόχους Android, αλλά και σε όσους έχουν Windows 10 Mobile ενώ το iOS δε θα το λάβει καθώς η Apple και το "κλειστό" λειτουργικό της δεν το επιτρέπει.

[img_alt=Η Microsoft θα φέρει τις ειδοποιήσεις από το Android στα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61597.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now