MetallicGR

Microsoft HoloLens emulator για Devs που δοκιμάζουν χωρίς το Headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft HoloLens emulator για Devs που δοκιμάζουν χωρίς το Headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Προ λίγων ημερών ξεκίνησε και η επίσημη διάθεση του headset στους πρώτους αγοραστές όμως η Microsoft θέλει να στηρίξει και τους developers που δεν έχουν πρόσβαση στη συσκευή των $3000.

Η Microsoft θέλει με την βοήθεια των developers, να φτιάξει αρκετές εφαρμογές για το νέο της headset που ξεκίνησε να πωλείται στην αγορά (το πρώτο dev kit ουσιαστικά) ζητώντας το δυσοίωνο ποσό των $3000. Το HoloLens μπορεί να τρέξει κάθε εφαρμογή της Universal Windows Platform από το Windows Store σε 2D mode όμως η Microsoft θέλει να αυξήσει τον αριθμό των διαθέσιμων εφαρμογών, μιας και πιστεύει πως θα είναι ο κύριος λόγος που θα αυξήσει τις πωλήσεις.

Ο emulator (με όλη τη σημασία της λέξης) θα τρέχει μέσω του Visual Studio και σε Hyper-V virtual machine και όλοι οι αισθητήρες της συσκευής μπορούν να εξομοιωθούν από το ποντίκι το πληκτρολόγιο ή το χειριστήριο του Xbox που πιθανότατα υπάρχει στη κατοχή του εκάστοτε developer. Παράλληλα θα υπάρχουν βασικές επιλογές για την "κίνηση" του εικονικού ανθρώπου στο περιβάλλον, αλληλεπιδρώντας έτσι με τις εφαρμογές που θα δημιουργηθούν.

https://developer.microsoft.com/en-us/windows/holographic/using_the_hololens_emulator

[img_alt=Microsoft HoloLens emulator για Devs που δοκιμάζουν χωρίς το Headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61623.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now