MetallicGR

GDDR5(Χ) θα φιλοξενούν οι Midrange NVIDIA Pascal GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GDDR5(Χ) θα φιλοξενούν οι Midrange NVIDIA Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Η consumer αγορά δε θα "γευτεί" άμεσα τις HBM2 που είδαμε με την εμφάνιση των Tesla P100 αλλά θα βασίζεται στις GDDR5 ή GDDR5X.

Στη περίπτωση των GDDR5X, τα δεδομένα είναι αρκετά ενδιαφέροντα μιας και θα δούμε εμφανείς διαφορές από τις "απλές" GDDR5 από άποψης bandwidth και χωρητικότητας ανά chip. Στο GTC 2016, ο CEO της NVIDIA αποκάλυψε το NVIDIA Drive PX 2 compute module για τον χώρο της αυτοκίνησης για άλλη μια φορά. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από ένα Tegra chip καθώς και δύο Pascal chip γραφικών και θα διαθέτουν την απαραίτητη ισχύ πραγματοποιώντας real time υπολογισμούς του περιβάλλοντος, όσο το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση.

Κάπως έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για GDDR5X στις περισσότερες consumer Pascal κάρτες γραφικών που θα κυκλοφορήσουν επίσημα κατά τη διάρκεια της Computex 2016 που θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου.

[img_alt=GDDR5 θα φιλοξενούν οι Midrange NVIDIA Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61767.png[/img_alt]

[img_alt=GDDR5 θα φιλοξενούν οι Midrange NVIDIA Pascal GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61779.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now