MetallicGR

Το trailer του Fallout 4 Wasteland Workshop DLC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το trailer του Fallout 4 Wasteland Workshop DLC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG] Σε λιγότερο από μια εβδομάδα κυκλοφορεί το νέο Wasteland Workshop DLC για το Fallout 4 και η Bethesda δημοσίευσε το πρώτο trailer.

Το DLC ξεφεύγει από τις κλασικές προσθήκες που συνήθως βρίσκουμε σε ένα expansion όπως νέες αποστολές αλλά επικεντρώνεται σε νέο περιεχόμενο που σχετίζεται - όπως σωστά ίσως μαντέψατε - με το Workshop του παίκτη μας καθώς και με τις επιλογές που έχει για να φτιάξει διάφορα αντικείμενα. Στο DLC ο παίκτης θα μπορεί να αιχμαλωτίζει ζώα και να τα βάζει να παλέψουν μεταξύ τους. Παράλληλα θα υπάρχουν νέα έπιπλα και τρόποι διακόσμησης ενός σπιτιού.

Το Wasteland Workshop θα είναι από τα φθηνότερα DLC για το Fallout 4 με κόστος 4.99? ενώ στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και σχετικό software toolkit για τη δημιουργία mods.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/HjASHR7F79Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Το trailer του Fallout 4 Wasteland Workshop DLC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61798.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now