ChameZX

Πρόβλημα με διαγραφή αρχείου από ArchLinux

Recommended Posts

Κατέβασα για λογαριασμό φίλου μου το ArchLinux. όλα καλά μέχρι εδώ, ολοκληρώθηκε το download μεσώ του μTorrent.

Στην συνεχεία άνοιξα το αρχείο rar που κατέβηκε, και άπλα έκανα extract τα αρχεία από μέσα, στην επιφάνεια εργασίας. τα περάσαμε σε ένα USB, και μετά προσπάθησα να τα διαγράψω, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Από τους 4 φακέλους που είχε μέσα το rar, οι 3 διαγράφονται κανονικότατα, ενώ ο τέταρτος με όνομα "ARCH" δεν μπορεί να διαγράφει βγάζοντας μου ένα μήνυμα "There is no longer located in C:\User\terra\Desktop. Verify this item's location and try again".

Έκλεισα το μTorrent μήπως επειδή χρησιμοποιείτε από άλλο πρόγραμμα, άλλα πάλι δεν μπορεί να διαγράφει ο φάκελος.

Το περίεργο είναι ότι μέσα από το μTorrent μπορείς να τον διαγράψεις με "Αφαίρεση και Διαγραφή .torrent + Δεδομένων." τότε διαγράφονται όλα τα αρχεία κανονικά.

Άλλα τι γίνετε με αυτό που απομένει στην επιφάνεια εργασίας? Προσπάθησα και σε safe mode άλλα πάλι τίποτα, το μήνυμα που βγάζει είναι ίδιο με αυτό που προανέφερα.

Προσπάθησα να τα διαγράψω όλα ένα ένα να δω που υπάρχει το θέμα, και κατάλαβα πως κάτι τρέχει με κάποια αρχεία: "MEMTEST." , "NVLINUZ." και "MEMDISK."

Κάποια βοήθεια ή κάποια ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

διαβαζοντας το 4 φορες, μιλας για windows (μαλλον)

απλα δεν διαχειριζονται καλα τα αρχεια που εχουν δωθει δικαιωματα απο linux μηχανημα, ειτε σου λειπουν δικαιωματα διαχειρηστη

ανοιγοντας cmd με δικαιωματα διαχειρηστη, δοκιμασε

RD /S /Q "C:\Users\UserName\Desktop\Folder"

Link to comment
Share on other sites

Ήταν λάθος ο τρόπος που το περάσατε στο USB. Το αρχείο δεν είναι RAR, είναι ISO. Τα ISO των Linux έχουν δεδομένα που δεν φαίνονται όπως το Partition Table και δεδομένα Bootloader. Όταν γράφεις το ISO σε usb, τότε αυτά τα δεδομένα γράφονται στην αρχή κάνοντας Overwrite τα παλιά. Ίσως το πρόγραμμα που το έκανες Extract να θεώρησε αυτά τα δεδομένα ως μέρους αρχείου/φακέλου και να τα προσάρτησε. Αν έγινε αυτό, τότε μάλλον το Node του φακέλου γράφτηκε στον δίσκο με Corrupt δεδομένα.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις έναν κενό φάκελο με το ίδιο όνομα κάπου αλλού και μετά αντέγραψε τον (Overwrite) πάνω σε αυτόν που δεν διαγράφεται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now