MetallicGR

Η Γαλλική Le Monde μιλά για το World Tour του HWBOT

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Γαλλική Le Monde μιλά για το World Tour του HWBOT]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture44580.jpg[/NEWS_IMG] Η Γαλλική εφημερίδα Le Monde κάλυψε τη διεξαγωγή του event που πραγματοποίησε το HWBOT επί Γαλλικού εδάφους, ως μέρος του World Tour.

Το πάθος των overclockers που βρέθηκαν στο Gamers Assembly κατέγραψε η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφερόμενη σε αυτό το ακριβό χόμπι και παρομοιάζοντάς το με το πρωτάθλημα των κατασκευαστών της Formula 1. Στο άρθρο της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αναφέρεται με αρκετή λεπτομέρεια ο σκοπός του overclocking καθώς και το κίνητρο που κάποιος ξεκινά να το κάνει και στο δικό του σύστημα. Φυσικά, μεγάλος αριθμός των overclockers ήταν "πρώην gamers" που απλά ήθελαν να βρουν έναν εύκολο τρόπο να αυξήσουν τις επιδόσεις του υπολογιστή τους σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο δημοσιογράφος της Le Monde μίλησε τόσο με extreme overclockers που ασχολούνται για πολλά χρόνια με το benching, όσο και ερασιτέχνες που βρήκαν πρόσφατα τη μαγεία του overclocking με extreme μεθόδους ψύξης όπως το υγρό άζωτο. Στο ταξίδι αυτό στο Πουατιέ η εφημερίδα μίλησε και με αρκετούς overclockers οι οποίοι βγάζουν τα προς το ζην τους, κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπούν όντας κάτω από την ίδια στέγη του HWOBT. Διαβάστε περισσότερα στο μεταφρασμένο κείμενο της πηγής.

[img_alt=Η Γαλλική Le Monde μιλά για το World Tour του HWBOT]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61865.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now