MetallicGR

Η Blizzard κλείνει τον vanilla server του World of Warcraft "Nostalrius"

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Blizzard κλείνει τον vanilla server του World of Warcraft Nostalrius]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Ο μεγαλύτερος private server που διατηρούσε αναλλοίωτο το gameplay του πρώτου τίτλου της σειράς WoW κλείνει μετά από νομική κλήση της Blizzard.

Ο server μετρά πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στον χάρτη των private servers και τρέχει την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού (v1.12) που κυκλοφόρησε μήνες πριν το πρώτο expansions Burning Crusade το 2006. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τη σειρά, θα γνωρίζουν πως υπάρχουν αρκετοί πιστοί του πρώτου τίτλου, και η vanilla έκδοση του Nostalrius server θεωρείται από τις πιο γνωστές στον χώρο με 800 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες και 150 χιλιάδες ενεργούς.

Η Blizzard παίρνει νομική στάση απέναντι στον server και ζητά να κλείσει μέχρι και τις 10 Απριλίου κάτι που προκαλεί εντύπωση μιας και δεν αποτελεί "ανταγωνιστή" των server της Blizzard που τρέχουν με τις νέες εκδόσεις του παιχνιδιού.

[img_alt=Η Blizzard κλείνει τον vanilla server του World of Warcraft Nostalrius]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61874.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Τυχαίο που σταμάτησαν να ανακοινώνουν αριθμό συνδρομητών μόλις πλησίασαν τα πέντε εκατομμύρια;

Δεν νομίζω....

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now