MetallicGR

Huawei TalkBand B3: Η φορετή συσκευή εξελίσσεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Huawei TalkBand B3: Η φορετή συσκευή εξελίσσεται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η B3 αντικαθιστά την B2 και εκτός από την προσθήκη ενός επιπλέον αριθμού στην ονομασία περιμένουμε τουλάχιστον δύο νέα χαρακτηριστικά.

Η Huawei μετά την αποκάλυψη των P9 και P9 Plus smartphones ρίχνει άπλετο φως και στο επόμενης γενιάς φορετό gadget της ονόματι TalkBand B3. Από την προηγούμενη έκδοση, η Huawei υπόσχεται αλλαγές σε hardware επίπεδο αλλά και σε οπτικό με κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και Ιταλικό δέρμα στο λουράκι. Παράλληλα το αφαιρούμενο module είναι ένα ευχάριστο χαρακτηριστικό όταν η αλλαγή των λουριών θα πρέπει να γίνει γρήγορα.

Η οθόνη του είναι τεχνολογίας PMOLED και ανάλυσης 80x128 pixel ενώ μπορεί να εμφανίσει μονόχρωμες εικόνες, κείμενο ενώ το gadget υποστηρίζει ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένες όμως εφαρμογές. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 91 mAh και σύμφωνα με την εταιρία είναι αρκετή για 6 ώρες ομιλίας ενώ φορτίζει πλήρως σε 1.5 ώρα. Υπάρχει πιστοποίηση IP57 στην έκδοση Active, ενώ θα υπάρξουν άλλες δύο, οι Classic και η Elite. Οι διαφορές τους εντοπίζονται κυρίως στα διαθέσιμα χρώματα που δίνονται και στην σχεδίαση του λουριού και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 249 Euro.

[img_alt=Huawei TalkBand B3: Η φορετή συσκευή εξελίσσεται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61882.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Κάπου έβλεπα σε μια διαφήμιση εδώ στην TV ότι τα wearables έχουν αύξηση 316%.

Απλά το να μιλάς στον καρπό σου είναι πολύ για κλωτσιές. Ο διπλανός σου θα σε περνάει για τίποτα μυστικό πράκτορα της KGB :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now