MetallicGR

Οι NVIDIA GeForce 1000 series στην Computex σύμφωνα με πηγές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι NVIDIA GeForce 1000 series στην Computex σύμφωνα με πηγές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Πηγές δηλώνουν πως η NVIDIA καθώς και μερικοί συνεργάτες της, θα έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους στην έκθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα πραγματοποιηθεί στη Ταϊβάν.

Πηγές του DigiTimes αναφέρουν πως η NVIDIA θα αποκαλύψει τις επερχόμενες κάρτες των GeForce 1000 Series δίνοντας παράλληλα και το έναυσμα για την κυκλοφορία τους. Οι πηγές αναφέρουν επίσης πως εκτός από την NVIDIA η οποία πιθανότατα θα έχει το δικό της media event, πολλοί από τους συνεργάτες της όπως οι ASUS, Gigabyte και MSI θα παρουσιάσουν και τις δικές τους προτάσεις στα δικά τους περίπτερα.

Επιπλέον, η κυκλοφορία των καρτών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την Computex κάτι που θα επιβεβαιώσει την φήμη της μειωμένης παραγωγής των GeForce 900 Series και της πλήρους αντικατάστασης με τα μοντέλα αρχιτεκτονικής Pascal μέχρι το 2017. Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι κάρτες εκτός της ολοκαίνουριας κατασκευαστικής μεθόδου των 16nm FinFET της TSMC θα εξοπλίζονται και με μνήμες τύπου GDDR5X, τις οποίες έχει αναπτύξει η Micron.

[img_alt=Οι NVIDIA GeForce 1000 series στην Computex σύμφωνα με πηγές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61924.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ανακάλυψε το κόσμο αυτός..τώρα έμαθε ότι κάθε επόμενη γενιά *60gtx είναι ίσα ή πιο πάνω από την προηγούμενης γενιάς *80gtx..........

Link to comment
Share on other sites

Ανακάλυψε το κόσμο αυτός..τώρα έμαθε ότι κάθε επόμενη γενιά *60gtx είναι ίσα ή πιο πάνω από την προηγούμενης γενιάς *80gtx..........

Τι λες αφου οι πασχαλιτσες θα ειναι 10 φορες πιο γρηγορες οποτε οι σειρες x60 πρεπει να ειναι στα επιπεδα της titan και της 980...ετσι δεν ειναι...???

Link to comment
Share on other sites

Η 1060gtx θα αποδίδει όσο η απλή 980 αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις..

Πες του νονού σου να σου φέρει μια 980ti να σου φύγουν όλες οι αμφιβολίες μαζί :hehe:

Bonus αυγουλάκι με darth vader γιατί η nvidia ανήκει στην darkside μαζί με την intel και τις άλλες εταιρείες του κακού :hehe:

attachment.php?attachmentid=61926&stc=1

090.073_1-630x552.jpg

090.073_1-630x552.jpg.e728b6ada215d1c794

Link to comment
Share on other sites

Θα γουσταρα παρα πολυ να εμεναν ΜΟΝΟ αυτες οι εταιρειες που αναφερεις (ναι ειμαι χαιρεκακος δεν πειραζει) γιατι απ'οτι καταλαβα εσυ δεν χρειαζεσαι "νονο".Επισης και να μου την εφερνε ο "νονος" θα πηγαινε ακλαυτη κατευθειαν για πουλημα.Επισης γουσταρω παρα πολυ στις κονσολες να παραμεινει η amd ετσι ωστε να δω τα αποτελεσματα του gameworks "porting" στις κονσολες...που εχουν ηδη προβληματα λογο αυτου του "βρισκω τοιχο κλειστου τυπου" api...

Επισης θελεις να μου πεις οτι η gtx 960 ειναι καλυτερη απο την gtx 780??? :gizmo:

Επισης μου αρεσει ΠΟΛΥ που νερφαρει με τους οδηγους τα ιδια της τα προϊοντα και η τιμη τους πεφτει κατακορυφα

Γι'αυτο ΠΡΟΛΑΒΕ να την πουλησεις τωρα που προλαβαινεις!!!

Υ.Γ. νονε φερε μου polaris γιατι πασχαλιτσα δεν αντεχω!!! :)...

attachment.php?attachmentid=62000&stc=1

pasxalitsa.jpg

pasxalitsa.jpg.b45f661332cb0604775cc9a1e

Edited by konmarin
Link to comment
Share on other sites

Επισης θελεις να μου πεις οτι η gtx 960 ειναι καλυτερη απο την gtx 780???

Όχι σου είπα ότι oi 60 φτάνουν τις προηγούμενες 80 δεν σου είπα ότι είναι καλύτερη!

Γι'αυτο ΠΡΟΛΑΒΕ να την πουλησεις τωρα που προλαβαινεις!!!

Το έχω κάνει από τον Σεπτέμβριο που την αγόρασα..όπως είχα κάνει και με την 980 αλλά και με την 780 :) Όταν έχεις ένα φίλο σαν εμένα του ζητάς το hw που αγοράζει νωρίς νωρίς :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now