MetallicGR

Η DJI θα εκπαιδεύσει Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς για χρήση drones

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η DJI θα εκπαιδεύσει Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς για χρήση drones]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Με ειδικά εκπαιδευμένους πιλότους η DJI στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινότητας για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Χωρίς αμφιβολία τα τηλεκατευθυνόμενα εναέρια οχήματα γνωστά και ως drones, είναι η νέα μεγάλη μόδα στη σημερινή κοινωνία και η DJI γνωρίζοντας πολύ καλά τα παραπάνω, προωθεί την τεχνολογία και τα προϊόντα της με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς, είναι και η πρωτοβουλία της να διαθέσει μερικά drones για συνθήκες έκτακτης ανάγκης σε συνεργασία με την ομοσπονδία European Emergency Number Association (EENA) για την εκπαίδευση πιλότων στο χειρισμό τέτοιων συσκευών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Με πάνω από 1200 εκπροσώπους σε 80 χώρες, η EENA θα αναπτύξει ένα δίκτυο για φορείς drones. Οι πρώτοι οργανισμοί που ανταποκρίθηκαν είναι η Κεντρική Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κοπεγχάγης καθώς και η Ομάδα Διάσωσης του Donegal της Ιρλανδίας. Η πρώτη θα εστιάσει τα μεγάλα αυτοκινητιστικά ατυχήματα και τις μεγάλες πυρκαγιές, ενώ η δεύτερη θα χρησιμοποιήσει το λογισμικό της DJI για την ανεύρεση επιζώντων σε δύσβατες ορεινές περιοχές.

[img_alt=Η DJI θα εκπαιδεύσει Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς για χρήση drones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61923.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now