MetallicGR

Η Corsair επεκτείνει την εγγύηση σε επιλεγμένα PSU στα 10 χρόνια

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Corsair επεκτείνει την εγγύηση σε επιλεγμένα PSU στα 10 χρόνια]http://www.hwbox.gr/images/news_images/corsair4.jpg[/NEWS_IMG] Κίνηση τακτικής για να χτυπήσει άλλες γνωστές εταιρίες στον χώρο των τροφοδοτικών μονάδων για σταθερούς υπολογιστές.

Η Corsair ανακοίνωσε σήμερα πως προχωρά σε επέκταση της εγγύησης των AXi Series, HXi Series, RMi Series και RMx Series από 7 χρόνια που ήταν μέχρι στιγμής σε 10 χρόνια. Οι παραπάνω σειρές καλύπτουν μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2012, το 2014 και το 2015 και επεκτείνουν τη εγγύηση καλής λειτουργίας για τρία χρόνια, φτάνοντας συνολικά τα 10 και δίνοντας επιπλέον χρόνια στην μονάδα που τροφοδοτεί το σύστημά τους.

Παράλληλα δε χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη διαδικασία καθώς οι κάτοχοι αποκτούν αυτόματα το συγκεκριμένο δικαίωμα, ενώ ισχύει και για μελλοντικούς αγοραστές. Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της Corsair.

[img_alt=Η Corsair επεκτείνει την εγγύηση σε επιλεγμένα PSU στα 10 χρόνια]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62012.png[/img_alt]

Corsair Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο, αυτή είναι είδηση. Αυξάνοντας την εγγύηση και μάλιστα τόσο πολύ σημαίνει πολλά, εν αντιθέσει με τους σκληρούς δίσκους που μόνο να μειώνουν εγγυήσεις ξέρουν.

(Το επόμενο τροφοδοτικό μου θα ναι ένα από αυτά)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now