MetallicGR

Η SteelSeries ανακοίνωσε το Μηχανικό Πληκτρολόγιο Apex M500

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το SteelSeries Apex M500 ξεκινά να πωλείται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steelseries.jpg[/NEWS_IMG] Νέο μηχανικό πληκτρολόγιο για σοβαρό gaming ανακοίνωσε η SteelSeries.

Η αρκετά γνωστή στον χώρο των περιφερειακών SteelSeries ανακοίνωσε ένα νέο πληκτρολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για gaming χρήση. Το Apex M500 εφοδιάζεται με Cherry MX Red διακόπτες για βελτιωμένη αντοχή στον χρόνο και σύμφωνα με την SteelSeries προορίζεται για σοβαρό Gaming για τουρνουά και e-Sport διαγωνισμούς. Η εταιρία δίνει μαζί και το πρόγραμμα SteelSeries Engine για την ρύθμιση ορισμένων παραμέτρων όπως ξεχωριστή ανάθεση λειτουργιών σε κάθε πλήκτρο και δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων προφίλ.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει σύστημα για cable management για απόκρυψη του καλωδίου ενώ ενσωματώνει πλήρες Anti-Ghosting, έχει λαστιχένια ποδαράκια και ρύθμιση ύψους. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα 119,99? ενώ η διαθεσιμότητά του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει σύντομα.

https://steelseries.com/gaming-keyboards/apex-m500

[img_alt=Το SteelSeries Apex M500 ξεκινά να πωλείται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62083.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now