MetallicGR

Ο Snapdragon 823 στο νέο Samsung Galaxy Note 6

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Snapdragon 823 στο νέο Samsung Galaxy Note 6]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Αναφορές που κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως το επόμενο Note της Samsung θα φέρει τον "refreshed" Snapdragon 832 επεξεργαστή της Qualcomm.

Η Samsung επιθυμεί να αλλάξει την χαμηλή διαθεσιμότητα που είχε το Note 5 σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου που αποτέλεσαν τον κύριο λόγο για την "χλιαρή" αποδοχή του από το κοινό. Ο διάδοχός του λέγεται πως θα κυκλοφορήσει στην καρδιά του καλοκαιριού, σύμφωνα με νέες φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το νέο smartphone θα εφοδιάζεται με οθόνη Slim RGB AMOLED Quad HD 5.8 ιντσών με 1,024 σημεία πίεσης έως 8GB LPDDR4 μνήμη RAM υψηλής απόδοσης και αποθηκευτικό χώρο τύπου UFS 2.0 στα 64 και 128 GB ανάλογα με την έκδοση.

Ο κεντρικός επεξεργαστής του τηλεφώνου αναμένεται να είναι ο Snapdragon 823 της Qualcomm ο οποίος θα αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Kryo χρονισμένους μέχρι και τα 3GHz. Στην ουσία θα αποτελέσει μια βελτιωμένη έκδοση των 820 που κυκλοφορούν στα Galaxy S7/S7 Edge με καλύτερη θερμική συμπεριφορά και παρόμοιο υποσύστημα memory controller, μιας και όπως φαίνεται έχουν το ίδιο όριο των 8GB LPDDR4. Για την ακρίβεια, το επόμενο Note, είναι πιο πιθανό να έχει RAM 6GB και όχι 8 όπως αναφέρουν οι πηγές.

[img_alt=Ο Snapdragon 823 στο νέο Samsung Galaxy Note 6]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62116.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καταλάβανε τη μ@λ@κί@ που κάνανε πέρυσι και έφαγαν το κράξιμο από όλο την Ευρώπη και τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν. Γελοία υποκείμενα της ανθρωπότητας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now